Accidentul mortal de la Aghireșu, produs de Gabriel Boca, fiul unui milionar clujean: Susține că nu a simțit accidentul și a plecat

 

Un accident mortal de circulație s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe raza localității Aghireșu. Autorul accidentului, un tânăr de 23 de ani, a fugit de la locul faptei și s-a predat numai după câteva ore. 

 

Gabriel Boca, 23 de ani, conducea o mașină de teren marca Kia și a lovit un pieton care circula pe marginea drumului. Toate detaliile din jurul acestui accident nu au fost stabilite încă, dar șoferul a spus că din cauza ceții nu a obervat persoana pe care a lovit-o. Ba mai mult nici nu și-ar fi dat seama că a accidentat pe cineva, așa că și-a văzut liniștit de drum până la Cluj-Napoca.

 

Polițiștii urmează să facă cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul, dar lucrurile sunt îngreunate și de faptul că nu există alți martori.

 

Cert este că, din primele informații. rezultă clar că accidentul a fost comis de Gabriel Boca, fiul milionarului clujean Ionel Boca, patron al unor case de schimb valutar şi amanet, dar și al unor firme de construcţii. Tânărul s-a dus până la Aghireș împreună cu prietena lui, pe care a lăsat-o acolo, acasă, iar la întoarcere spre Cluj-Napoca a lovit mortal un pieton. 

 

Polițiștii clujeni susțin că Gabriel Boca a avut o discuție telefonică duminică cu prietena lui, căreia i-a mărturisit că are impresia că a accidentat pe cineva pe drumul de întoarcere. ”În acea discuţie prietena şoferului i-a spus acestuia că la discoteca din localitate s-a discutat despre un pieton care a fost lovit mortal de o maşină şi că este foarte probabil să fi trecut peste el. Atunci, şoferul s-a uitat la maşină şi a văzut că spoilerul din faţă este lovit şi duminică s-a prezentat la poliţie unde a declarat că este posibil să fi comis un accident mortal de circulaţie”, susține unul dintre polițiștii implicați în anchetă.

 

Gabriel Boca este cercetat pentru ucidere din culpă şi părăsire a locului accidentului. El nu are voie să părăsească localitatea timp de 30 de zile.

 

Comentarii Facebook