Accident spectaculos la intrare în Dej. Un șofer începător, beat la volan, s-a rostogolit cu mașina VIDEO



Un accident rutier grav a avut loc, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1.00, pe strada Somcutului din Dej.


Un sofer in varsta de 19 ani, aflat la volanul unui autoturism OPEL, se deplasa pe directia Viile Dejului – Centru, dar intr-o curba, a apasat prea tare pedala de acceleratie. Fara sa tina cont de carosabilul umed si aflat in lucru, acesta a pierdut controlul asupra autoturismului, a parasit soseaua si a intrat in gardurile a doua case, dupa care s-a rasturnat si s-a oprit intr-un stalp, scrie dejeanul.ro.

Tânărul a suferit mai multe răni în urma impactului, fiind necesară intervenția unei autospeciale de descarcerare pentru a-l scoate din mașină. Acesta a fost transportat de urgență la spitalul din Dej, fiind apoi transferat la Cluj-Napoca.

Polițiștii l-au testat si cu aparatul etilotest, reieșind că are o alcoolemie de 0,44 mg/l alcool pur sânge în aerul expirat.

Oamenii legii au deschis pe numele acestuia un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, iar dupa ce va sosi si rezultatul probelor biologice pentru alcoolemia din sange, se va stabili daca va fi cercetat penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, sau ii va fi doar suspendat permisul de conducere.

Comentarii Facebook