Accident SPECTACULOS la Cluj! A căzut cu mașina de pe un POD: S-a născut a doua oară - VIDEO

 

Un accident spectaculos s-a produs vineri seara la Cluj-Napoca, pe strada Tudor Vladimirescu, din comuna Baciu. O mașină în care se aflau 4 persoane a căzut de pe un pod.

 

Accidentul s-a produs în jurul orei 18.00. Șoferul unui VW a frânat brusc înainte de podul de peste pârâul Nadăș, pentru a evita impactul cu un alt autoturism. Șoferul din VW a tras tare de volan dreapta și a ieșit de pe drum. ”A alunecat pe pământul de pe marginea șoselei și a derapat câțiva metri până la zidul de beton de pe malul râului. Mașina a stat în balans câteva clipe și apoi s-a răsturnat, cu toți cei 4 ocupanți. Au ieșit singuri din mașină, fără probleme. Chiar a spus șoferul că s-a născut din nou. Este vorba despre o familie, din câte am înțeles”, a spus un martor.

 

Pompierii au sosit la locul accidentului și i-au scos pe cei patru din albia râului. 

 

Autoturismul VW a spart și o conductă de apă, astfel că a venit și un echipaj pentru a remedia avaria.

 

Mașina a fost scoasă din râu cu ajutorul unei macarale și dusă pe platformă până la un service auto.

 

Șoferul VW -ului are 18 ani și permisul de puțin timp. ”Mașina condusă de tânărul de 18 ani se deplasa dinspre Calea Baciului spre Tăietura Turcului. Pe strada Tudor Vlaidmirescu, șoferul a pierdut controlul asupra volanului și a ajuns în pârâul Nadăș”, a declarat Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj. 

 

 

 

Comentarii Facebook