Duminica 29 Ianuarie

Accident rutier Florești. O femeie a fost GRAV rănită - FOTO


Un accident rutier destul de grava  avut loc luni, în comuna Florești, pe strada Avram Iancu. O femeie de 70 de ani, care se afla într-una din mașinile implicate a fost grav rănită, astfel că a avut nevoie de ajutor pentru a părăsi mașina, în urma impactului.

O autospecială și un echipaj SAJ au intervenit în urma unui accident rutier produs pe str. Avram Iancu din localitatea Florești. 

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 11.00, iar la fața locului au găsit două autoturisme avariate, iar într-unul dintre acestea se afla o femeie, în vârstă de cca 70 de ani, care acuza dureri și nu putea să iasă afară din autovehicul.

Pompierii au utilizat echipamentele din dotare pentru a scoate femeia fără să-i agraveze posibilele leziuni suferite, fiind apoi preluată de către echipajul SAJ pentru a fi transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, a transmis ISU Cluj.

Conform primelor date furnizate, evenimentul rutier a foat sesizat astăzi, în jurul orei 11.00, pe DN1 E60, km 484+136m, fiind implicate două autovehicule.

Impactul a fost produs pe DN1 E60, la intersecția semaforizată cu strada Someșului, între un autoturism condus de un bărbat de 72 de ani, din Gilău, din direcția Cluj-Napoca spre Gilău și un autoturism, condus de un bărbat de 41 de ani, din Cluj-Napoca, dinspre strada Someșului.

În urma evenimentului, pasagera din autoturismul condus de bărbatul de 72 de ani a fost transportată spre a-i fi acordate îngrijiri medicale, de specialitate.

Testările cu aparatul etilotest au fost negative”, a adăugat IPJ Cluj.

Comentarii Facebook