Accident pe strada Fabricii. Un motociclist a MURIT. Mama victimei: "Bat-o Dumnezeu de motocicleta!" - VIDEO și FOTO


Un accident rutier grav s-a produs sâmbătă seara, în jurul orei 20.20, pe strada Fabricii, în apropiere de fabrica Terapia. În accident a fost implicaț un motociclist și un autoturism.

Motociclistul a murit în urma impactului.

 

Taximetristul circula dinspre Mărăști și a virat stânga pe strada Sobarilor, moment în care motociclistul a intrat în partea dreaptă a taximetrului. Bikerul circula regulamentar, dar se pare că avea viteză.

----------------------------

UPDATE (21.00)

 

Motociclistul avea 32 de ani. Potrivit polițiștilor, taximetristul este vinovat de producerea accidentului, acesta neacordând prioritate.

--------------------------------

UPDATE 21.04

 

Medicii au pronunțat decesul tânărului de 32 de ani, iar acum se așteaptă mașina de la IML pentru a ridica trupul neînsuflețit al bărbatului.

 

Părinții și rudele tânărului, dar și mai muți motocicliști s-au adunat la fața locului.

 

I-am spus ca nu vreau motocicleta. Bat-o Dumnezeu de motocicletă, că uite ce s-a întâmplat”, a spus printre lacrimi mama tânărului decedat.

 

Taximetristul, un pasager și fiica acestuia, ultimii doi aflându-se în taximetru, au fost duși la UPU Cluj.

-----------------------------------------------------------------------

UPDATE (21.30)

 

Potrivit primelor informații de la UPU Cluj, taximetristul și celălalt bărbat au suferit răni, dar fetița de 13 ani a scăpat fără nicio zgârietură.

 

La locul accidentului s-au adunat alți motocicliști care au aprins o lumânare în memoria lui Marius, tânărul decedat în accident.

Comentarii Facebook