Accident pe Memorandumului, langa sediul Electrica! Semaforul de langa Primarie provoaca victime

Un barbat a fost accidentat in jurul orei 12.30, pe strada Memorandumului, in zona sediului Electrica, de un sofer care a intrat pe interzis dinspre strada Motilor.

 
"In jurul orei 12.28, conducatorul unui autoturism care mergea de pe strada Motilor spre centru nu a respectat indicatia semaforului obligatoriu la dreapta si a intrat pe sens interzis. A surprins si lovit o persoana care trecea prin loc marcat si semnalizat pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a soldat cu ranirea pietonului, care a fost transportat la spital", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Alma Brehariu.

 

Accidentul s-a produs din cauza faptului ca soferii intra in intersectie si nu observa ca pe directia inainte este interzis, intrucat indicatorul este amplasat dincolo de intersectie. Soferii vad mai intai semaforul care indica verde atat la dreapta, cat si inainte. In realitate, inainte au voia numai troleibuzele si autobuzele.

 

Stiri de Cluj a prezentat situatia intersectiei de langa Primaria Cluj-Napoca inca din luna iulie 2011, aratand intr-un film cum trec masinile pe interzis.

 

Vezi si...

10 masini in 10 minute au intrat pe interzis pe cea mai circulata strada din centrul Clujului, pentru ca soferii nu vad indicatoarele rutiere VIDEO

Comentarii Facebook