Accident pe Horea! Un pensionar de 76 de ani rănit grav / UPDATE: Ambulanța a întârziat nepermis FOTO VIDEO

 

Un pensionar de 76 de ani a fost accidentat grav, vineri dimineața, pe strada Horea, din Cluj-Napoca. Conform martorilor, bătrânul nu s-a uitat nicio clipă la autobuz.

 

Cei care au fost în zonă în momentul producerii accidentului susțin că pensionarul a traversat neregulamentar strada și ”s-a aruncat cu inconștiență în fața autobuzului. Probabil că a crezut că se vor opri toate mașinile”, a spus un bărbat. 

 

Conform Poliției, ”bărbatul de 76 de ani din Cluj-Napoca a traversat neregulamentar strada Horea si a fost surprins și accident de un autobuz condus regulamentar de un barbat de 40 de ani”.

 

Victima este acum la UPU Cluj în stare foarte gravă.

-----------------------------

UPDATE

 

Cei prezenți erau revoltați pentru că Salvarea a venit după 20 - 25 de minute!”, ne-a mai spus un martor. 

 

Reprezentații Serviciului de Ambulanță Cluj au afirmat că vor analiza acest caz. ”Dacă în momentul producerii unui accident nu sunt ambulanțe la sediul de pe strada Horea, acestea nu pot fi trimise, urmând să vină de la un alt caz. Ambulanțele stau dimineața la 7.00 în stație, iar apoi, pe măsură ce se primesc urgențe, pleacă pe teren și sunt direcționate spre un alt caz de acolo”, a explicat directorul SAJ Cluj, Horia Simu.

------------------------------------

 UPDATE 2

  

Eram pe strada Horea si a avut loc un accident grav .

 

Un domn a incercat sa treaca strada prin loc nepermis si a fost lovit de un autobuz la 4 minute de trecerea de pietoni. Pietonul a fost grav ranit.

 

Martorii de fata au spus ca au sunat la salvare si dupa 20, 25 de minute a venit salvarea si erau foarte suparati caci statia de ambulanta se afla la 3 minute de locul incidentului .  

 

Langa statia de salvare erau 2 ambulante care stationau si nu au intervenit ele!

 

Din cate am inteles , vinovat este pietonul care a incercat sa treaca prin loc nepermis -trecerea de pietoni era la 4 minute de locul incidentului , unul din martori a spus ca domnul vinde lapte in apropiere si ca acum 3, 4 ani a avut un aprozar in zona impreuna cu sotia lui si ca aceasta a murit anul trecut!”, ne-a relatat un martor, care a surprins incidentul.

Comentarii Facebook