Miercuri 24 Aprilie

Clujean reținut de polițiști pentru furt. L-au prins din cauza unei infracțiuni rutiere


Un tânăr de 20 de ani a fost reținut de polițiștii clujeni, acesta fiind acuzat de furt calificat și conducere fără permis.

La data de 02.10.2014, un tânăr de 20 de ani din Cluj -Napoca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru comiterea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi furt calificat, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal. 

În fapt, la data de 26 septembrie a.c., în jurul orei 01:48, tânărul a fost depistat de poliţişti rutieri din cadrul poliţiei municipiului Cluj-Napoca în timp ce conducea autoturismul pe str. Calea Mănăstur din municipiul Cluj - Napoca, fără a poseda permis de conducere”, informează reprezentanții IPJ Cluj. 


Mai apoi, în timp ce efectuau cercetările, oamenii legii au aflat că la o1 octombrie, pe timpul nopţii, tânărul de 20 ani, împreună cu alte două persoane, ar fi pătruns în sediul unei societăţi comerciale din municipiul Cluj–Napoca, iar din interior ar fi sustras 5 drujbe, cauzând un prejudiciu de aproximativ 7.000 lei.

Astfel, prin ordonanţa procurorului s-a dispus extinderea urmăririi penale şi continuarea acesteia faţă de tânărul de 20 de ani, pentru comiterea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi furt calificat, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.

În aceeaşi zi, acesta a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă Judecătoriei Cluj–Napoca, iar instanţa a dispus faţă de aceta luarea măsurii arestării preventive pe o durată de 30 de zile.

Cercetările vor fi continuate de către poliţişti pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet.

Comentarii Facebook