Accident pe DN1 – E60, în apropierea localității Feleacu! O mașină a fost proiectată pe sensul opus de mers în urma impactului


Accident pe pe DN1 – E60, în apropierea localității Feleacu! Din primele date, a avut loc o coliziune între 2 autovehicule care circulau în aceeași direcție, Cluj-Napoca spre Turda.

„La data de 26 octombrie a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs pe DN1 – E60, în apropierea localității Feleacu.

Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că a avut loc o coliziune între 2 autovehicule care circulau în aceeași direcție, Cluj-Napoca spre Turda, respectiv o autoutilitară condusă pe banda 1 de circulație, de un bărbat, de 63 de ani, și un autoturism condus pe banda 2 de circulație, de un bărbat, de 46 de ani, ambii din Cluj-Napoca.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe sensul opus, fără a acroșa alte autoturisme. Bărbatul de 46 de ani a necesitat îngrijiri medicale”, transmite IPJ Cluj.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Comentarii Facebook