Accident pe Calea Turzii! Un sofer a derapat si a rupt un stalp de electricitate - Galerie FOTO


Un accident de circulatie s-a produs in jurul orei 9.00, pe Calea Turzii din Cluj-Napoca. Circulatia este ingreunata, dupa ce un stalp de electricitate a fost rupt de un sofer care a derapat.



Accidentul s-a produs in  curba din zona strazii Brasov. Potrivit martorilor, soferul nu a mai putut controla masina, oprindu-se in stalp.

 

"La urcare, soferul Loganului a trecut de pe banda 2 pe banda 1 si a pierdut controlul asupra volanului, intrand in stalpul de pe marginea drumului. Circulatia se desfasoara cu dificultate pentru ca stalpul este prabusit pe drum. Trebuie sa vina cei de la Electrica pentru a constata si pentru a taia curentul si abia apoi vom putea muta stalpul", a declarat Gina Pop, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj.

 

Se pare ca este acelasi stalp care a fost rupt de mai multe ori in 2010 in alte accidente de circulatie.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Update (ora 9.56)

 

Politistii ii asteapta deja de o ora pe angajatii Electrica pentru a face cercetarea la fata locului si pentru a vedea daca firele cazute pe drum nu sunt sub tensiune. Banda 1 de circulatie este in continuare blocata.

Comentarii Facebook