Accident pe Calea Turzii din Cluj. Un Peugeot a luat foc dupa ce a doborat un stalp de electricitate si unul de telefonie - VIDEO

Accidentul a avut loc in jurul orei 4.30 la prima curba la urcarea pe Calea Turzii. Soferul autoturismului Peugeot a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens, apoi pe trotuarul din partea opusa si a lovit stalpul de electricitate, pe care l-a doborat.

 

Caderea stalpului care sustinea firele de curent electric, iluminat public si televiziune prin cablu a antrenat si caderea unui stalp de telefonie de pe partea opusa a strazii.

 

Masina Peugeot a luat foc, dar soferul si pasagerul au reusit sa iasa din ea. La sosirea politiei mai era la fata locului doar una dintre persoanele din Peugeot, care avea o alcoolemie de peste 0.5 la mie conform masuratorilor facute cu etilotestul. Barbatul a sustinut ca nu el a condus masina, insa cealalta persoana nu a fost gasita, parasind locul accidentului.

 

O camioneta cu numar de Bucuresti care transporta medicamente a intrat in plin in firele atarnate de-a latul strazii suferind avarii la instalatia electrica.

 

Alimentarea cu energie electrica in zona a fost intrerupta pentru a nu pune in pericol viata locuitorilor si a echipelor de interventie

 

Circulatia este blocata , reluarea ei fiind estimata in cursul diminetii, dupa ce un echipaj de la Electrica va reusi sa ridice stalpul care a ramas atarnat de-a latul strazii.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE (7.00):

 

Circulatia pe Calea Turzii a fost reluata pe ambele sensuri dupa doua ore de intrerupere. Stalpul de electricitate a fost ridicat de echipajele Electrica, iar firele au fost trase pe marginea carosabilului.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE (8.45)

 

Politia dirijeaza circulatia in zona accidentului si o autospeciala de ridicari auto incearca sa mute masina arsa din loc. Echipele Electrica lucreaza in zona pentru a remedia defectiunea.

 

Comentarii Facebook