Accident pe Bulevardul Muncii din Cluj în această dimineață. Un bărbat a rămas încarcerat, iar o femeie a fost transportată la spital-FOTO VIDEO


Accident pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca. Un bărbat a rămas încarcerat, iar o femeie a fost transportată la spital


Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în urmă cu puține momente la un accident rutier petrecut pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca.

În accident au fost implicate două autoturisme, iar în interiorul unuia dintre acestea s-a aflat un bărbat încarcerat. Acesta a fost extras în siguranță de către forțele noastre. Ulterior, bărbatul a fost transportat la spital de către un echipaj SMURD. De asemenea, echipajul de la Serviciul de Ambulanță Județean a transportat o femeie la spital.

UPDATE ora 9.15 

Reprezentanții Poliției Cluj au precizat că în accident au fost implicate 3 autovehicule și au fost rănite trei persoane.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că un bărbat, de 40 de ani, care se afla la volanul unui autoturism, într-o curbă la stânga ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers în condiții de carosabil umed, intrând în coliziune cu alte două autoturisme conduse care circulau din sensul opus.

În urma evenimentului a rezultat rănirea a 3 persoane, respectiv o femeie de 47 de ani, aflată la volanul unui autoturism, și 2 pasageri adulți.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

accident pompieri 2.jpg

accident pompieri 1.jpg

accident bulevardul muncii mafcom 3.png



accident bulevardul muncii mafcom cluj 2.png


Comentarii Facebook