Accident lăsat cu scandal la Gherla. Polițiștii au avut nevoie întăriri pentru calma un șofer beat la volan



Un accident rutier a avut loc, joi dimineață, în localitatea Gherla, cauzat de un conducător auto beat la volan.

În jurul orei 9.10, un şofer dn Gherla, care conducea un autovehicul Logan pe strada Liviu Rebreanu, dinspre barieră spre autogară, la o trecere de pietoni de lângă Şcoala Nr. 1, nu a păstrat distanţa faţă de maşina din faţa sa, un Peugeot, intrând în coliziune cu acesta, care încetinise la pragurile de viteză de lângă zebră, scrie gherlainfo.ro.

În urma impactului, Loganul a fost avariat în partea din faţă, iar celălalt autovehicul, condus de o femeie, a fost avariat în partea din spate.

Iniţial bărbatul a refuzat să sufle în aparatul etilotest, însă în cele din urmă a fost convins de poliţişti, rezultând o valoare de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul respirat.

Şoferul a fost invitat la spital, pentru prelevarea de probe biologice, dar acesta s-a opus, astfel că oamenii legii au fost nevoiți să ceară forţe suplimentare. În cele din urmă, bărbatul s-a lăsat convins, a urcat în maşină poliţiei şi a fost dus la testare.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru conducereaunui autovehicul pe drumurile publice sub influenta bauturilor alcoolice.

Comentarii Facebook