Accident la intersecția București și strada Paris! Trei persoane au fost rănite de un șofer beat

 

Trei persoane au fost rănite, sâmbătă seara, în jurul orei 23.50, pe strada Bucuresti - intersectie cu strada Paris din Cluj-Napoca.

 

Un bărbat de 30 ani din municipiul Turda, judeţul Cluj, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, ”în timp ce conducea un autoturism pe strada Paris din Cluj-Napoca, din direcţia strada Rasaritului spre B-dul 21 Decembrie 1989, a patruns in intersectia cu strada Bucuresti (indicator cedează trecerea) fara a acorda prioritate unui autoturism care circula regulamentar pe aceasta strada, intrand in coliziune cu acesta.

 

În urma impactului, autoturismul care a produs evenimentul rutier a fost proiectat într-o clădire. 

 

Conducătorul auto aflat sub influenţa băuturilor alcoolice avea o alcoolemie de 0,82 mg/l alcool pur in aerul expirat”, precizează biroul de presă al IPJ Cluj.

 

Din accident a rezultat rănirea uşoară a celor doi conducători auto, precum şi a unui tânăr de 25 ani, pasager în autoturismul care circula pe str. Paris.

 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Comentarii Facebook