Răzvan Pop a încercat să MITUIASCĂ un angajat de TOP din Consiliul Județean Cluj

 

Consilierul Horea Uioreanu, Răzvan Pop, ar fi încercat să îl mituiască și pe unul dintre vicepreședinți. 

 

Surse judiciare susțin că este vorba despre Ioan Oleleu, care a acuzat încă din 25 octombrie 2013, că o persoană i-ar fi oferit spagă pentru a nu o schimba din funcție pe Adriana Sabou, cea care a condus societatea de Paza și Protecție a Consiliului Județean. 

 

Vreau să declar în mod public că Adriana Sabou și-a trimis înaintașii pentru a-mi oferi mită să o mețin în funcție”, a declarat Ioan Oleleu, la ședința CJ Cluj, de vineri, 25 octombrie.

 

Întrebat de ce nu s-a autodenunțat, Oleleu a spus că nu a primit banii.

 

Persoana care a încercat să îl mituiască este Răzvan Pop, omul lui Uioreanu. 

 

”Doamna SABOU ADRIANA LUCREŢIA dezminte acuzaţiile apărute în presa locală, lansate de Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Ioan Oleleu, potrivit cărora ar fi încercat oferirea unor sume de bani prin intermediul altor persoane, cu scopul de a-l convinge să o menţină în funcţia de director al societăţii Pază şi Protecţie Cluj SRL.

 

În realitate, dna Sabou Adriana Lucreţia a câştigat în instanţă dreptul de a fi reintegrată pe postul deţinut anterior în cadrul societăţii Pază şi Protecţie Cluj SRL, în fucţia de DIRECTOR.

Aşa cum a constatat şi instanţa de judecată, decizia privind încetarea de drept a contractului individual de muncă a fost una nelegală.

 

De altfel, toate încercările de tergiversare în legătură cu punerea în aplicare a dispoziţiilor hotărârii judecătoreşti, care au făcut obiectul unor dosare soluţionate de Curtea de Apel Cluj, au fost respinse ca fiind neîntemeiate.

Aşadar, este evident faptul că în cazul fiecărui diferend existent între societatea PP CLUJ SRL şi dna Sabou Adriana Lucreţia s-a apelat la instanţa de judecată şi nu la alte metode care nu îi sunt caracteristice.

 

 

În aceste condiţii, recomandarea d-nei Sabou A.Lucreţia, adresată d-lui Ioan Oleleu este aceea „de a studia legislaţia aferentă pentru a înţelege modul în care hotărârea judecătorească privind reintegrarea trebuie pusă în aplicare.Pentru că altfel, ne putem întreba retoric dacă în judeţul Cluj, unde dl.Ioan Oleleu este vicepreşedinte de Consiliu Judeţean, trebuie să dai mită pentru a asigura respectarea unei hotărâri judecătoreşti?”, a contestat Sabou acuzațiile lui Oleleu.

 

Adriana Sabou i-a făcut plângere penală lui Oleleu, dar procurorii au dat NUP.

Comentarii Facebook