Accident la Gherla! Un autoturism a căzut în Valea Fizeșului, iar șoferul s-a înecat VIDEO

 

Un autoturism a zburat pur și simplu de pe șosea, la ieșire din Gherla spre Bunești, aterizând direct în Valea Fizeșului. Șoferul s-a înecat.

 

Accidentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 1.00.

 

Șoferul circula cu viteza a pierdut controlul volanului, a rupt un stalp de electricitate, dupa care a fost proiectat in Valea Fizesului, cu rotile in sus. 

 

Un martor la accident a fost un scuterist care spune ca masina a trecut in viteza pe langa el dupa care nu a mai vazut-o. A observat stalpul cazut la pamant si firele electrice care faceau scantei.  A sunat imediat la 112. 

 

Pompierii au gasit pe bancheta din spate a autoturismului un barbat semi-constient. Dupa ce au taiat usa masinii, au reusit sa il scoata afara si sa il predea medicilor. Pe locul soferului au gasit si un tanar de aproximativ 23 de ani, legat cu centura de siguranta, dar pentru care nu s-a mai putut face nimic deoarece a murit inecat. 

 

Barbatul transportat la spital le-a spus medicilor ca impreuna cu ei in masina si afla si o tanara, motiv pentru care pompierii si politistii au cautat cateva ore in apa si pe malurile acesteia pentru a o gasi, dar fara niciun rezultat. 

 

Șoferul decedat locuiește în localitatea Nima.


Comentarii Facebook