Accident la Căpușu Mare. Un șofer care venea din Germania a murit - VIDEO - IMAGINI ȘOCANTE

 

Un accident de circulație s-a produs, vineri dimineața, în jurul orei 7.00, în localitatea Căpușu Mare.

 

ISU Cluj intervine cu două echipaje SMURD și o autospecială de descarcerare.

--------------------------------------

UPDATE

 

În urma accidentului, un șofer a rămas încarcerat și a murit la scurt timp.

 

Șoferul decedat venea din Germania împreună cu alți cunoscuți care se aflau într-o altă mașină. El a condus 2.000 de kilometri și totul a fost bine, dar cu 25 de km înainte de a ajunge acasă s-a produs această tragedie. 

 

Am venit în coloană, l-am așteptat. Am văzut că nu mai vine și am auzit prin stație că e accident și am venit”, a declarat unul dintre prietenii tânărului decedat.

 

Apropiații acestuia susțin că șoferul nu era obosit și dau vina pe manevrele făcute de șoferul TIR-ului.

 

Nu știu ce s-a întâmplat că o venit bine. Era după noi. L-am așteptat la intrare pe autostradă, în parcare, dar nu a mai apărut și ne-am făcut griji. Nu era oboseală, a dormit destul, dar și camioanele astea fac niște manevre pe drum”, a spus un apropiat.

 

Potrivit martorilor, șoferul autoturismului a ieșit din coloană, din spatele unui TIR, dar a fost lovit de un alt autrotren care circula regulamentar din sens opus. Mașina a fost aruncată înapoi în spatele TIR -ului de unde a ieșit și s-a oprit într-un parapet.

 

A depășit TIR-ul de acolo. Oboseală sigur a avut, că venea din Germania, venea acasă”, a spus un martor. 

 

Șoferii TIR -urilor implicate în accident spun că nu au avut cum să evite impactul. ”O fracțiune de secundă a fost, m-am trezit cu el în față. Numai frănă am putut să pun. A ieșit din coloană direct, colegul din spatele lui zice asta”, a precizat unul dintre șoferi.

 

Conducătorul unui autoturism care se întorcea din Germania, în localitatea Căpușu a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de un autotren care tracta o semiremorcă. Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului de 27 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Poliției Rutiere Cluj, Sorin Precup.

Comentarii Facebook