Accident la Bunesti! Un barbat a murit si fiul lui este grav ranit VIDEO - IMAGINI SOCANTE


Un barbat a decedat si fiul acestuia a fost grav ranit intr-un accident produs, in noaptea de vineri spre sambata, pe raza localitatii Bunesti, la intrare in Dej, pe DN 1C.

Cei doi se aflau intr-o autoutilitara cu care veneau de la Oradea si se indreptau spre Bistrita. La intrare in Dej, soferul a pierdut controlul asupra volanului, a intrat pe contrasens si s-a rasturnat cu duba intr-un sant de pe marginea soselei.

Cursa nebuna s-a oprit intr-un podet din beton, iar impactul violent a distrus masina. Localinicii au fost alertati de zgomotul produs si au sarit sa le dea o mana de ajutor celor doi raniti, pana la sosirea echipajelor de interventie.

Tanarul a fost proiectat din masina in urma impactului, dar tatal sau a ramas prins pe scaunul soferului. "Unul dintre picioare i-a fost strapuns de schimbatorul de viteze. Acest lucru a facut ca interventia noastra sa fie si mai dificila", a declarat unul dintre paramedicii care a actionat in acest caz.

Fiul soferului le-a povestit martorilor ca tatal sau a adormit la volan, cu toate ca inainte cu cativa kilometri s-au oprit la o benzinarie pentru a se inviora.

Ranitii au fost transportati la spitalul judetean din Cluj-Napoca. Soferul a decedat, insa, din cauza ranilor suferite.

Traficul intre Dej si Gherla s-a desfasurat pe un singur sens timp de 2 ore.

Comentarii Facebook