Accident între o dubă și o mașină în Dej! Un bărbat de 30 de ani a fost transportat la spital - FOTO


Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în aceste momente la un accident rutier petrecut pe strada 1 Mai din municipiul Dej. 

„La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ, unde au găsit un autoturism și o autoutilitară avariate, cu ocupanții ieșiți din acestea. 

Un bărbat, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a primit primul ajutor calificat de la echipajul SAJ și a fost transportat la spital”, transmite ISU Cluj.

„La data de 3 septembrie a.c., în jurul orei 07.00, a fost înregistrat un accident rutier la intersecția străzilor 1 Mai cu Dumbrava Roșie din municipiul Dej.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că o femeie, de 31 de ani, din Dej, care circula cu autoturismul pe strada 1 Mai, ar fi efectuat virajul la stânga pentru a pătrunde pe strada Dumbrava Roșie, intrând în coliziune cu un autoutilitară condusă din sensul opus.

În urma evenimentului, femeia a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la spital.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, anunță IPJ Cluj.

Comentarii Facebook