Accident între Copăceni și Tureni! O femeie, transportată de urgență la spital


ISU Cluj a fost solicitat noaptea trecută la un accident rutier, care a avut loc pe DN1, între localităţile Tureni și Copăceni din judeţul Cluj. Evenimentul s-a produs în jurul orei 23:30, un șofer intrând în parapeţi după ce a pierdut controlul volanului.

Evenimentul s-a produs pe DN1E60, în afara localității Copăceni, în urma cercetărilor preliminare stabilindu-se faptul că, conducătorul unui autoturism, care se deplasa dinspre Tureni înspre Turda, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul intrând în coliziune cu parapetul ce desparte sensurile de mers.”, anunță IPJ Cluj.  

O femeie de 44 de ani, pasageră în automobilul avariat a fost transportată la unitatea medicală.

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit noaptea trecută la un accident rutier petrecut pe DN1E81, între localitățile Copăceni și Tureni. La fața locului pompierii au găsit un autoturism avariat. Nu au existat persoane încarcerate, iar o femeie de aproximativ 40 de ani a fost transportată la spital, acuzând dureri la coloană. La misiune au participat o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și unul SAJ.”, notează ISU Cluj.

FOTO: Arhivă


Comentarii Facebook