Accident în Tureni, din cauza bordurilor și a gardului de pe mijlocul drumului: Niște handicapați - FOTO


Un accident de circulație s-a produs sâmbătă, 31 iulie, la Tureni, pe sensul spre Turda.

Niște handicapați. Care o fost scopul gardului acolo defapt? Sa nu faca ala de pe b2 depasiri pe contrasens?”, a întrebat un șofer.

Se iese greu dinspre Micesti din cauza șoferilor. Nu a gardurilor. Mulți care circula pe sensul Turda - Cluj, intra cu viteza de pe banda 1 pe 2 pentru a depăși, nu pentru a vira stanga spre Micesti (banda 2 este dedicata virajului spre stanga). Cel care vrea sa iasa în DN1, nu poate din cauza acestor șoferi care nu respecta semnificația semnelor și marcajelor. O alta situație este cand un șofer care merge pe sensul Turda - Cluj, ajunge în intersecție și blochează ieșirea celor dinspre Micești, ezitând efectuarea virajului și așteptând să nu mai treacă nicio masina pe sensul opus… cred ca o camera video în acea zona ar rări soferii iresponsabili”, a explicat altcineva.

Bordurile care delimitează sensurile și gardul de pe mijlocul acestora au fost montate de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), în ciuda protestelor oamenilor și a primăriei din Tureni. 

Banii au venit din fonduri europene și a trebuit să fie ”topiți”.

Comentarii Facebook