Accident în Rădaia, comuna Baciu, lângă pensiunea Bonanza. Doi șoferi și-au făcut praf mașinile - FOTO


Două mașini au fost implicate într-un accident de circulație, în comuna Baciu, satul Rădaia, lângă pensiunea Bonanza. Accidentul a avut loc duminică, 22 august, în jurul orei 14.00.

Se pare că unul dintre șoferi a pătruns pe contrasens. Circulația este serios afectată. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1F Cluj-Napoca – Zalău, în apropierea localității Rădaia, județul Cluj, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Potrivit primelor date, două persoane au suferit leziuni (una este inconștientă), fiindu-le acordate îngrijiri medicale la fața locului. Traficul rutier este oprit pe sensul către Zalău, circulându-se alternativ, pe celălalt fir.

ISU Cluj anunța ca la ora 13.45 s-a primit alerta, prin apel 112, pentru a interveni la un accident rutier in localitatea Radaia, comuna Baciu. S-au înregistrat 2 victime, un bărbat și  o femeie, ambii transportați la spital.

În coloană formata s-a mai produs o tamponare,  cu 3 autoturisme, în care există o potențială victimă. Momentan i se acorda îngrijiri medicale de către o altă ambulanță smurd, deplasată ulterior, precizează ISU Cluj.

3437D84B-860F-4407-88B3-48EAA531730F.jpeg1340D432-3474-4339-BBC9-781E9F9F13EB.jpeg

IPJ CLUJ: În primul accident rutier a fost implicat un auto condus de un barbat de 31 de ani, din comuna Călățele, care de deplasa dinspre Zalău în direcția Cluj-Napoca si un auto condus de o tânără de 28 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care, circulând din direcția opusă a efectuat un viraj la stânga, cele doua autoturisme intrând în coliziune. 

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, fără rezultate pozitive.

Au fost transportate la spital doua persoane, un barbat si o femeie, pasageri în primul auto.

La al doilea accident rutier produs în localitatea Rădaia, trei autoturisme au intrat in coliziune fața-spate.

Un bărbat de 63 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, conducator intr-unul dintre auto a fost transportat la unitatea medicală.

Comentarii Facebook