Accident in Piata 14 Iulie! Un motociclist a murit dupa ce a fost lovit de un sofer care a ignorat semnele de circulatie VIDEO


Un motociclist a fost lovit de un sofer care a ignorat indicatorul STOP, in jurul orei 14.45, in Piata 14 Iulie, din cartierul Grigorescu.

"Conducatorul unui autoturism care se deplasa pe strada George Enescu nu a respectat indicatorul oprire, a patruns in intesectia Piata 14 Iulie si a intrat intr-o motocicleta care circula regulamentar de pe strada Octovain Goga", a declarat pentru Stiri de Cluj, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Alma Brehariu.

In urma accidentului, motociclistul Mihai Muresan a fost ranit grav si transportat la UPU Cluj. Accidentul a fost provocat de Florin Borsa, in varsta de 42 de ani, angajat la TVR Cluj.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Alma Brehariu, a declarat ca tanarul motociclist a murit in urma ranilor suferite. Colegii si prietenii acestuia s-au adunat in Piata 14 Iulie si aprind lumanari.

Comentarii Facebook