Accident în Florești de Revelion! Doi adulți și o fetiță de 3 ani au murit

 

Mai mulți pietoni au fost loviți de un autoturism în localitatea Florești în noaptea de Revelion, în jurul orei 00.30.

 

Conform ISU Cluj, accidentul s-a produs pe strada Horea, la numărul 51. La acest incident rutier s-a intervenit cu un echipaj SMURD și unul de descarcerare.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE (01.20)

 

În urma accidentului de pe strada Horea, din localitatea Floreşti, au rezultat 3 victime. Două persoane au murit iar un copil, minor, a ajuns în stare gravă la spital.

 

Două persoane au fost accidentate mortal, iar un copil a fost rănit grav. Cei trei se deplasau pe marginea drumului. Autorul accidentului a părăsit locul faptei. Copilul a fost internat în spital”, a precizat Anca Purdea, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

 

Potrivit Poliţiei Rutiere Cluj, şoferul care a provocat accidentul a fugit de la locul faptei şi a fost dat în urmărire generală.

 

Autoturismul acestuia a fost găsit pe malul Someșului.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE (1 ianuarie , ora 12.00)

 

Pe lângă cei doi adulti de 27 și 33 de ani, decedați aproape pe loc în urma accidentului din noaptea de Revelion, a mai fost rănită grav o fetiță de 3 ani și șase luni, care a fost transportată la UPU Copii Cluj.

 

Medicii de la Spital susțin că, în urma rănilor suferite, micuța s-a stins din viață, marți dimineața, în jurul orei 7.00. ”Fetița a fost înregistrată cu șoc traumatic, iar la noi s-a înregistrat un politraumatism cranian și în special abdominal, cu ruptură de splină, contuzie hepatică și contuzie pancreatică. S-a intervenit chirurgical pentru stoparea hemoragiei, dar din păcate hemoragia a fost atât de severă, încât intervenția s-a terminat în jurul 3 dimineață, iar la ora 6.50 s-a declarat decesul”, conform doctorului Călin Lazăr, de la Spitalul Clinic de Copii Cluj, citat de Transilvania LIVE.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE (1 ianuarie, ora 14.00)

 

Accident în Florești din noaptea de Revelion! Cum s-a produs tragedia soldată cu 3 morți

Comentarii Facebook