Accident grav la Ieșire din Gilau spre Capusu Mare - FOTO


Un accident de circulație cu mai multi răniți s-a produs la ieșire in Gilau spre Capusu Mare.

O conducătoare auto în vârstă de 22 de ani, din județul Bihor, care se deplasa în direcția municipiului Cluj-Napoca a intrat în coliziune cu autoturismul care o preceda, condus de un tânăr de 18 ani, din județul Bihor.

În urma impactului, trei persoane, conducatorii auto și o femeie de 51 de ani, pasageră în autoturismului condus de tânăra de 22 de ani au suferit leziuni, fiind transportate la spital.

Testările cu aparatul etilotest au rezultat negative.

Pompierii din cadrul Detașamentului 2 au intervenit la un accident rutier petrecut la ieșire din comuna Gilău, spre localitatea Căpușu Mare. Astfel, la fața locului s-a deplasat o autospecială de la Garda de Intervenție Gilău, alături de două echipaje SMURD. În sprijin a venit și o ambulanță SAJ, apelul de urgență fiind primit în jurul orei 17:50. La fața locului, pompierii au găsit două autoturisme avariate. Nu au existat persoane încarcerate. Două femei de cca 30, respectiv 60 de ani, au ajuns la spital. De asemenea, la spital a fost transportat și un tânăr de cca 20 de ani. Cu toții erau conștienți și cooperanți. Ulterior, pompierii au tractat una dintre mașini, pentru ca circulația să se poată relua pe ambele sensuri.

Comentarii Facebook