Accident GRAV la Gilău! A intrat cu mașina sub un camion - FOTO / VIDEO


Accident GRAV la Gilău - Un accident grav de circulație s-a produs la Gilău, pe DN1 E60, în dreptul podului de pe Autostrada Transilvania. Din primele informații 3 auto implicate.

Circulația este blocată. Salvatorii au chemat elicopterulSMURD pentru a duce victima la spital.

Accident GRAV la Gilău - UPDATE ISU Cluj 

O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și elicopterul SMURD, din punctul aeromedical Jibou, au intervenit ca urmare a unui accident rutier produs în apropiere de localitatea Gilău.

Solicitarea pentru intervenția de urgență a fost înregistrată în jurul orei 15.00, iar în momentul sosirii pompierilor la fața locului pompierii au găsit un bărbat, încarcerat într-un autoturism avariat în urma accidentului, care prezenta multiple traumatisme și era în stare de inconștiență.

S-a intervenit pentru deblocarea ușii și extragerea persoanei, folosind echipamentele din dotare, astfel încât să nu fie agravate leziunile suferite de către persoana rămasă încarcerată.

Bărbatul, în vârstă de cca 60 de ani, a primit asistență medicală de urgență de la salvatorii SMURD și urmează să fie transferat la spital de către un echipaj medical SAJ.

Accident GRAV la Gilău - UPDATE Poliția Cluj

Un conducător auto în vârstă de 66 de ani, din comuna Florești, care se deplasa pe strada Gilău, ar fi pătruns pe DN1 E60, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 32 de ani, din județul Alba, care circula înspre orașul Huedin.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe sensul opus de mers, intrând ulterior în coliziune cu un alt autoturism.

Urmare evenimentului rutier a rezultat rănirea bărbatului de 66 de ani, acesta fiind transportat la o unitate medicală.

IMG-20210125-WA0030.jpg

142335342_4209524522408194_6593797057778450595_o.jpg

Comentarii Facebook