Accident grav la Ciucea, pe drumul Cluj - Oradea! E nevoie urgenta de autostradă spre Vest - FOTO


Un accident grav s-a produs la Ciucea, duminica dimineața, in jurul orei 9.00, fiind implicate două autoturisme si o motocicletă.

Din cercetările preliminare efectuate la locul evenimentului rutier s-a constatat că un conducător auto, de 52 de ani, din comuna Luna, care circula cu autoturismul dinspre Oradea ar fi efectuat o manevră de depășire peste marcajul longitudinal continuu, întrând  în coliziune cu autoturismul condus din sensul opus de un bărbat de 50 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

În urma impactului, autoturismul bărbatului de 50 de ani a fost proiectat în afara părții carosabile, în șanț.

Ulterior, șoferul de 52 de ani a acroșat un motociclist  polonez, care circula de asemenea, din sensul opus.

4 persoane au fost transportate la spital, și anume conducătorul de 50 de ani, pasageri din auto condus de acesta și motociclistul.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

Traficul a fost reluat pe un sens, dirijat.

Pompierii clujeni anunță că, la fața locului, s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două SAJ, unde au găsit o motocicletă și două autoturisme avariate, dintre care unul răsturnat pe plafon.

Opt persoane au fost consultate de către echipajele SMURD și SAJ, dintre care trei minori.

Conducătorul motocicletei, respectiv un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, a primit primul ajutor calificat. Acesta era în stare de conștiență, era cooperant, însă prezintă suspiciuni de multiple traumatisme.

Totodată, o femeie și trei minori urmează să fie transportați la spital pentru investigații de specialitate. Conform primelor evaluări aceștia prezintă afecțiuni ușoare.

Comentarii Facebook