Duminica 28 Aprilie

Accident grav în Cluj! Un camion a ieșit în decor și a provocat un incendiu după impact. Un bărbat a fost transportat la spital


Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit la un grav accident rutier petrecut, azi 12 august, între localitățile Cășeiu și Urișor.

La locul accidentului s-au deplasat două autospeciale complexe, un echipaj SMURD și unul SAJ. 

,,Echipajele operative au găsit un autocamion avariat, ieșit în afara părții carosabile cu șoferul încarcerat în cabină, un stâlp pentru susținerea liniilor electrice avariat, iar în apropierea autocamionului s-a aprins vegetația uscată.

Flăcările au fost lichidate, iar în aceste momente de intervine pentru descarcerarea și extragerea șoferului din cabina autocamionului”,  transmite IPJ Cluj.

Conform primelor verificări efectuate, conducătorul unui ansamblu de vehicule, cap tractor și semiremorcă, respectiv un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Republica Moldova, care circula pe direcția Dej spre Baia Mare, la km 64+700 m ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate, apoi părăsind partea carosabilă.

Din evaluarea primară bărbatul a rezultat a fi în stare gravă și a fost transportat de către echipajul SAJ la UPU Cluj-Napoca pentru îngrijiri medicale.

,,A fost extras șoferul autocamionului și este preluat în aceste momente de către echipajul SAJ pentru transport la spital. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, este conștient, necooperant și prezintă mai multe traumatisme", transmite IPJ Cluj.

WhatsApp Image 2023-08-16 at 18.02.53.jpegWhatsApp Image 2023-08-16 at 18.02.50.jpegWhatsApp Image 2023-08-16 at 18.02.52.jpeg

Comentarii Facebook