Accident grav în Bună Ziua, lângă BT! Un șofer inconștient a încercat să vireze stânga, iar un alt șofer a intrat într-un zid de beton - VIDEO


Un șofer care a ieșit pe strada Bună Ziua, a încercat să vireze stânga, dar i-a tăiat calea unui conducător auto care circula regulamentar. 

Mașina albă care a ieșit de pe strada Mircea Zaciu a virat stânga și a acroșat un VW Golf, care a ieșit de pe drum și s-a înfipt în zidul de beton al unei terase. ”Această mașină din imagine a vrut să o evite, a tras dreapta și a ajuns aici. Din câte știu, nu a murit nimeni, doamna era luată cu ambulanța, era conștientă”, a precizat un martor.

Autoturismul de culoare albă putea să coboare până la sensul giratoriu de a LIDL și apoi să meargă spre Calea Turzii. 

IPJ Cluj: În cursul zilei de ieri, 6 septembrie, în jurul orei 19.45, la intersecția străzilor Mircea Zaciu și Bună Ziua din municipiul Cluj-Napoca a avut loc un eveniment rutier, impactul producându-se între

Conform datelor preliminare, impactul s-a produs între un autoturism, condus de o femeie de 45 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa pe strada Mircea Zaciu către strada Bună Ziua  și un alt autoturism, condus de un bărbat de 64 de ani pe strada Bună Ziua. În urma impactului, acesta din urmă a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un gard de beton și o firidă electrică.

Urmare a evenimentului produs, bărbatul de 64 de ani, alături de o femeie de 65 de ani, pasageră în același autoturism, au fost transportați în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Testările cu aparatul etilotest au reieșit negative.

Video: Dragos Adrian Repede / INFO TRAFIC jud. CLUJ

Comentarii Facebook