Joi 28 Ianuarie

Accident de muncă mortal! Un clujean a fost strivit de cabana la care lucra VIDEO


Un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din localitatea Mintiu Gherlii, a fost găsit, luni noaptea, decedat sub o cabană.

Se pare ca barbatul efectua lucrari de consolidare la cladire, insa la un moment dat cabana a alunecat de pe pilonii care o sustineau, scrie dejeanul.ro. El nu a reusit sa se traga din fata cabanei si a fost prins sub greutatea acesteia.

Rudele l-au găsit în jurul orei 23.00, iar medicii ajunși la fața locului au constatat decesul. Pompierii dejeni au intervenit și ei la fața locului, pentru a scoate trupul bărbatului de sub cabană.

“La orele 23:18 Detasamentul de Pompieri Dej a fost anuntat ca o cabana s-a prabusit peste o persoana in localitatea Mintiu Gherlii (…) La locul solicitarii am gasit o persoana de sex masculin prinsa sub cabana; aceasta era decedata. Interventia a fost putin mai dificila, deoarece cabana era construita in panta si s-a deplasat de pe locul in care a fost construita. A fost necesar sa o asiguram pentru a putea extrage persoana de sub cabana. Am actionat cu accesoriile de descarcerare si am reusit sa scoatem victima afara” a declarat Radu Mesesean de la Detasamentul de Pompieri Dej.

.

Comentarii Facebook