Târgul de la Negreni va fi păzit de jandarmi

 

Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor asigura măsurile de ordine publică la manifestarea intitulată ”Târgul tradiţional de la Fechetău” organizată în comuna Negreni, judeţul Cluj în perioada 07 - 12 octombrie.

 

Pentru asigurarea unui climat de siguranţă publică şi pentru prevenirea unor fapte antisociale sau de natură penală, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor fi prezenţi în zona unde se vor desfăşura manifestările, la care se preconizează prezenţa unui număr mare de persoane.

 

Jandarmii se vor afla cu precădere în zonele intens circulate, urmărind identificarea şi monitorizarea persoanelor cu un comportament deviant (cerşetori, hoţi din buzunare etc.) care sunt prezenţe obişnuite în locurile unde se concentrează un public numeros, precum şi monitorizarea şi descurajarea grupurilor de persoane care tulbură ordinea şi liniştea publică.

 

Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca le recomandă cetăţenilor să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, etc.) şi a celor de valoare şi să evite conflictele cu persoanele aflate sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Persoanele care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observă producerea unor astfel de fapte, pot suna la 112.

Comentarii Facebook