Accident de munca la autostrada Transilvania! Un inginer a murit decapitat, dupa ce a fost calcat de o cisterna cu apa

 

Un inginer de la autostrada Transilvania a fost calcat de o cisterna cu apa in zona bretelei de acces pe drum, de la Campia Turzii.

 

Accidentul s-a produs in jurul orei 11.00.

 

Surse din randul oficialilor Bechtel au declarat pentru Stiri de Cluj ca accidentul s-a produs in momentul in care soferul cisternei cu apa dadea cu spatele si nu l-a vazut pe inginerul care statea pe breteaua de acces. Din cate se pare, masina de mare tonaj a trecut peste acesta si l-a strivit.

 

Inspectorul sef al ITM Cluj, Emilian Rosca, a declarat pentru Stiri de Cluj ca "accidentul s-a produs la Campia Turzii la kilometru 0. Este vorba de o masina a Bechtel, care mergea cu spatele si a accidentat mortal un alt angajat al Bechtel care se gasea pe breteaua de acces. Am trimis in zona o echipa care verifica imprejurarile in care s-a produs accidentul".

Inginerul Ioan Chindris, in varsta de 43 de ani, a murit pe loc in urma accidentului, decapitat de utilajul de mare tonaj care a trecut peste el.

Acesta este cel de-al treilea accident mortal de munca produs in ultimul an pe autostrada Transilvania. In 2009, doi muncitori au cazut de pe viaduct si au murit pe loc in urma impactului cu solul.

Comentarii Facebook