Accident cu patru victime în centrul Clujului! Un șofer RUPT de beat a intrat cu BMW-ul în plin într-un taximetru FOTO


Un accident rutier grav, soldat cu rănirea a patru persoane, a avut loc, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 02.30, în zona Regionalei CFR, din Cluj-Napoca.

Potrivit IPJ Cluj, un tânăr, de 25 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, spre Piața Avram Iancu, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță în mers și a consumului de alcool, a intrat în coliziune față – spate cu un autoturism care se afla oprit în coloană la semafor.

În urma impactului, autovehiculul oprit a fost proiectat înspre înainte, intrând astfel în coliziune cu un alt autoturism. De asemenea, un alt autovehicul oprit la semafor a fost avariat de bucățile rezultate în urma impactului dintre cele trei autovehicule.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a unui bărbat, de 46 de ani, din Florești, conducătorul primului autovehicul acroșat.

De asemenea, trei pasageri din același autovehicul au fost răniți și transportați la unitatea medicală (un bărbat de 43 de ani, o femeie de 39 de ani și un minor de 6 ani, din Florești)

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că tânărul în vârstă de 25 de ani avea o concentrație de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă, fapte prevăzute de Codul penal.

 

 

FOTO: INFO TRAFIC Cluj

Comentarii Facebook