Miercuri 17 Aprilie

Accident cu două victime în Gheorgheni. Un șofer s-a urcat beat la voan și a lovit în plin două mașini



Un accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane, a avut loc, miercuri noapte, în jurul orei 02.20, pe strada Constantin Brâncuși, din Cluj-Napoca.

Conform oamenilor legii, un bărbat, de 33 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autovehiculul pe strada Constantin Brâncuși, la efectuarea unei manevre de întoarcere ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare și a intrat în coliziune cu două autovehicule parcate.

După producerea accidentului, conducătorul auto ar fi făcut schimb de locuri cu pasagerul din dreapta, continuându-și deplasarea înspre Piața Cipariu.

Autoturismul a fost oprit de către un echipaj de poliție, stabilindu-se că cel care se afla la volan în acel moment, un tânăr de 21 de ani, din Sălaj, era sub influența alcoolului.

Bărbatul de 33 de ani, care emana halenă alcoolică, a refuzat testarea cu aparatul alcooltest şi recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a celor doi bărbaţi şi pagube materiale în valoare de circa 20.000 lei.

Oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul rutier și luarea măsurilor legale față de cei doi.

Comentarii Facebook