Un tanar baut, care a petrecut intr-un club din Cluj pana dupa miezul noptii, a produs un accident grav in Grigorescu

Doi tineri au ajuns la spital azi noapte in stare grava, dupa ce masina in care se aflau a fost implicata intr-un accident de circulatie pe strada Octavian Goga, din cartierul Grigorescu. Soferul era baut si s-a urcat la volan dupa ce a iesit dintr-un club, unde a petrecut pana dupa miezul noptii.   

Accidentul s-a produs in jurul orei 2.00, si in autoturism se mai afla pe langa sofer si prietena acestuia, pe care o ducea acasa. Purtatorul de cuvant al Serviciului Politiei Rutiere Cluj, inspectorul Sorin Precup, a declarat ca "soferul se afla sub influenta bauturilor alcoolice si in momentul in care a ajuns pe strada Octavian Goga a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un autoturism marca Daweeo, parcat regulamentar. Soferul a suferit rani usoare, iar pasagera din dreapta grave".

In urma accidentului amadoua victimele au fost duse la Unitatea de Primire a Urgentelor Cluj (UPU) si au primit ingrijiri. Medicii clujeni spun ca ambii au suferit rani in zona capului, fiind expusi in momentul impactullui, dar ca tanara este in stare mai grava. Politistii i-a luat alcoolemia tanarului si au declarat ca acesta avea 0,76 mg/l alcool pur in aer expirat in momentul producerii accidentului.

 

"Pe numele tanarului se va intocmi un dosar penal pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influenta baututirlor alcoolice si pentru vatamare corporala grava", a mai spus Sorin Precup.

Comentarii Facebook