Abuz sexual la casa de tip familial Lucas din Turda - DEZBATERE la emisiunea ȘTIRI DE CLUJ LIVE - VIDEO

 

Numărul cazurilor de copii abuzați emoțional sau fizic este în creștere în România, iar cazurile care ies la suprafață par să fie din ce în ce mai grave. Unul dintre cele mai șocante cazuri care a ajuns în atenția poliției este cel al fetiței de 11 ani, aflată în îngrijirea unui părinte social din Turda și care întreținea relații sexuale cu aceasta.

 

Și ca și când cazul nu ar fi fost suficient de șocant, directorul Direcției pentru Protecția Copilului Cluj a declarat că nu se poate vorbi de un abuz, pentru că a existat acordul fetiței. Pentru aceste declarații inconștiente ale directorului Daniel Tamaș s-a sesizat și Avocatul Poporului.

 

Despre toate acestea, dar și despre cum se pot proteja copiii în astfel de cazuri, chiar și atunci când sunt abuzați în familie, discutăm de la ora 19.00 cu Nicoleta Molnar, director executiv al Direcției pentru Protecția Copilului Cluj.

 

Daca aveti intrebari le asteptam la rubrica de comentarii a acestei stiri.   In cazul in care doriti sa faceti sesizari de abuzuri , o puteti face pe adresa investigatii@stiridecluj.com





Comentarii Facebook