ABUZ la Cluj? Student ÎNCĂTUȘAT la Cluj, în campusul Hașdeu: Era confuz si vorbea singur - VIDEO


Un student a fost încătușat de polițiști in Hașdeu, lângă căminul 16, ziua in amiaza mare.

Acesta a fost pus la pământ, dar a continuat sa fie confuz si sa strige camă nu e normal ce se întâmpla. Martorii spun ca tânărul a facut scandal in căminul 16, înainte de intervenția polițiștilor, dădea cu piciorul intr-o ușa si striga in maghiara. “A coborât si vorbea singur. Striga “Etajul 4. Nu e corect! Etajul 4. Nu sunt prost”. Striga in maghiara”, au spun cei care au asistat la incident.

Surse din cadrul anchetei spun ca tânărul participa la Zilele studenților maghiari si a devenit confuz. Acesta vorbea fara sens si a fost reținut.

Analizele de sânge vor stabili daca a consumat substanțe interzise sau avea probleme de sănătate.

-----------------

UPDATE

La data de 4 mai a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că, la un cămin de studenți din municipiu, o persoană ar avea un comportament agitat și ar provoca scandal.

În baza sesizării, polițiștii deplasați la fața locului au identificat un tânăr de 22 de ani, iar întrucât acesta prezenta stare de agitație și nu era cooperant, a fost condus la o unitate medicală pentru investigații de specialitate.

Studentul a fost internat la Psihiatrie.

Comentarii Facebook