FOTO. Accident teribil în Cluj! Patru mașini, făcute PRAF în urma coliziunii, șapte persoane au ajuns la spital


Pompierii clujeni au intervenit în această dimineață la un accident rutier pe DN 1C, în localitatea Livada. Șapte persoane au ajuns la spital, în urma coliziunii violente. 

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Livada. Apelul de urgență a venit în jurul orei 7:50, iar la fața locului s-a deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, precum și două echipaje SMURD. În sprijin au venit și cei de la SAJ. În accident au fost implicate  2 autoturisme, un microbuz și o autocamionetă”, notează ISU Cluj. 

Nu au existat persoane încarcerate. Șapte bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 52 de ani au fost transportați la spital. Cu toții erau conștienți și cooperanți.

Din primele informații, coliziunea s-ar fi produs între 4 autovehicule, care se deplasau pe direcția Cluj-Napoca spre Gherla, respectiv o autoutilitară condusă de un bărbat de 52 de ani, din Cluj-Napoca, un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, din Cluj-Napoca, un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din comuna Jucu și un microbuz condus de un bărbat de 32 de ani, din Comuna Câțcău. În urma coliziunii conducătorul auto de 34 de ani, 3 pasageri din autoturismul condus de bărbatul de 48 de ani și 3 pasageri din autoutilitară au fost transportați la o unitate medicală pentru primirea îngrijirilor de specialitate”, potrivit IPJ Cluj.

Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

Comentarii Facebook