Sambata 6 Martie

A spart o VILĂ din Bună Ziua și a furat bijuterii în valoare de 50.000 de euro - VIDEO

 

Un bărbat de 36 de ani a fost reţinut 24 de ore de poliţiştii clujeni pentru furt calificat din locuinţă. Au fost sustrase bijuterii şi aparatură electronică în valoare de peste 50.000 de euro.

 

În noaptea de 25 spre 26 aprilie, bărbatul a pătruns într-un imobil situat în cartierul Bună Ziua, din municipiul Cluj-Napoca, prin escaladarea gardului care împrejmuieşte curtea imobilului şi prin forţarea unui geam termopan.

 

Persoana vătămată reclamă că din locuinţă i-ar fi fost sustrase  diamante, bijuterii din aur şi din argint, precum şi aparatură electronică, în valoare de aproximativ 50.000 de euro.

 

În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, a fost identificată persoana implicată, stabilindu-se că ar fi vorba de un bărbat de 36 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. A fost percheziţionat domiciliul bărbatului şi a fost recuperată o parte semnificativă din prejudiciul cauzat de acesta (bijuterii, telefoane mobile, laptop-uri, aparate de fotografiat, ceasuri, etc.).

 

Bărbatul de 36 de ani a fost reţinut de către poliţişti pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută de Codul penal.

 

Totodată, faţă de acesta instanţa a luat măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

 

Poliţiştii de investigaţii criminale au beneficiat de sprijinul de specialitate al poliţiştilor din cadrul Serviciului de Operaţiuni Speciale Cluj.

Comentarii Facebook