Miercuri 24 Aprilie

A spart o mașină în centrul Clujului, dar l-a prins proprietarul în interior și a închis ușile

 

Un clujean a reușit să îl prindă pe cel care i-a spart mașina și l-a închis în interiorul autoturismului. 

 

Hoțul a fost prins în flagrant de proprietar, care a chemat alți vecini să îl ajute. Hoțul a fost blocat în mașină până când a venit poliția.

 

În jurul orei 23:30, în timp ce patrulau pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 1 Poliţie au surprins, în flagrant delict, un bărbat, de 32 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de furt calificat. Pentru prinderea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de sprijinul părţii vătămate şi al unor cetăţeni aflaţi în zonă.

 

În urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că persoana în cauză şi-ar fi însuşit dintr-un autoturism parcat bunuri (laptop, pantaloni de schi, etc.), în valoare de aproximativ 8.000 de lei. Bărbatul ar fi profitat de faptul că vehiculul, parcat în zona centrală a muncipiului, ar fi fost închis, dar neasigurat”, precizează IPJ Cluj.

 

Hoțul ghinionist are acum dosar penal.

 

POLIŢIA CLUJEANĂ vă recomandă:

 

• Nu lăsaţi cheile în contact, chiar dacă părăsiţi autovehiculul pentru scurt timp!

• Nu lăsaţi la vedere, în interiorul maşinii, bunuri de valoare (genţi, borsete, aparatură electronică)!

• Nu lăsaţi autovehiculul cu geamurile deschise/ întredeschise când parcaţi!

• Când rulaţi, cuplaţi sistemul de asigurare a portierelor pentru a nu vă fi sustrase bunuri atunci când opriţi la semafor sau în alte zone!

 

Foto: Arhivă

Comentarii Facebook