A murit profesorul Călin Felezeu, fost decan al Facultății de Psihologie din cadrul UBB și consilier județean


Sâmbătă, 2 decembrie, profesorul universitar Călin Felezeu, fost decan al Facultății de Psihologie din cadrul UBB și consilier județean s-a stins din viață.

„O enciclopedie istorică, un pedagog excepțional, un om al cărții”, așa l-a caracterizat profesorul Ciprian Rigman pe Călin Felezeu, unul dintre cei mai respectați oameni din învățământul românesc.

„Consiliul Județean Cluj își exprimă profundul regret prilejuit de trecerea la cele veșnice a consilierului județean profesor universitar doctor Călin Felezeu, fost decan al Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Babes-Bolyai. Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, a transmis Consiliul Județean Cluj.

Călin Felezeu a fost un reputat specialist român în istoria otomană și a deținut funcția de decan al Facultății de Psihologie din cadrul UBB. Acesta a murit la vârsta de 63 de ani.

„Când o frunză cade din copac întreaga pădure e tristă! Dumnezeu să-l aibă în paza sa! Să-i fie țărâna ușoară, colegului nostru, profesor și consilier județean Călin Valentin Felezeu!”, a transmis președintele Consiliului Județean, Alin Tișe.

Comentarii Facebook