A murit ”Coana Chiva”, actrița din Cluj, care a jucat în faimoasa reclamă tv ”Prea bun, prea ca la țară!” - FOTO


Natașa Raab, actrița devenită cunoscută pentru rolul ”Coana Chiva” din faimoasa serie de reclame TV, a murit la 70 de ani. Îndrăgita actriță născută la Huedin se lupta de mai mulți ani cu o boală gravă, și anume Parkinson. 

Natașa Raab, îndrăgita „Coana Chiva”, s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani. În anul 2020, actrița a fost diagnosticată cu o boală gravă, și anume Parkinson Atipic. Tot atunci, a decis să se retragă de pe micile ecrane și să se axeze pe  propria sănătate. Apropiații ”Coanei Chiva” au declarat recent că starea de sănătate a actriței se deteriorase. Natașa Raab nu mai mergea și nici nu mai comunica.

Tot atunci, apropiații ne-au mărturisit că nu mai putea să mănânce singură. Alături de actriță trebuia să existe, în permanență, o persoană care să-i ofere ajutorul. Ajunsese, însă, într-un centru care se ocupă de pacienții care suferă de Parkinson.

Nu poate deloc să mai meargă, nu mai vorbește și nici nu mai mănâncă singură. Scoate cuvinte din când în când, mai leagă fraze, dar fără o logică anume. Se află într-o clinică privată care se ocupă de pacienți cu această boală. Din păcate, pacienții care suferă de Parkinson au nevoie de îngrijiri speciale 24 din 24 de ore, este foarte greu ca cineva să aibă grijă acasă de un bolnav. Este vizitată de prietena ei cea mai bună, însă, în rest, nu vrea să fie văzută așa. Natașa își dorește să fie ținută minte așa cum era înainte: splendidă, fină, veselă, mereu elegantă”, ne-au mărturisit apropiați ai actriței, în primăvara acestui an.

Originară din Huedin, județul Cluj, pășise pe scena artistică încă din perioada adolescenței. Cântase jazz pe scena Casei de Cultură a Studenților și a Casei Armatei din Cluj. Apoi, a avut apariții în cadrul Ansamblului Mărțișorul și a jucat alături de actorul George Motoi pe scena Teatrului Național de la Cluj.

Pașii au condus-o către liceul Gheorghe Barițiu din Cluj-Napoca și, ulterior, la I.A.T.C. București, unde a absolvit în anul 1988, la clasa profesorului Mircea Albulescu. A avut o multitudine de apariții atât în spectacole, cât și în lumea cinematografică. De altfel, a fost nominalizată la Premiul Gopo.

Viața nu a fost ușoară pentru Natașa Raab. Îndrăgita actriță se luptase cu o boală nemiloasă, și anume cancerul uterin. Cel care descoperise boala cruntă a fost chiar soțul ei, Val Guțul.

”Ultima mea şansă de a avea copii s-a dus acum 16 ani, când am învins un cancer uterin şi am făcut o histerectomie. Imediat după aceea a venit moda cu însemnările în vitro, dar eu nu mai aveam în ce să inseminez. Nu am copii, însă am mulţi studenţi şi fini. Mi-am dorit foarte mult copii şi ultima mea şansă s-a dus atunci.

Norocul meu a fost că soţul meu, fiind medic, şi-a dat seama că ceva nu este în ordine. M-am mişcat destul de repede şi m-am operat. Cred că Doamne Doamne a fost lângă mine, la fel şi soţul meu care m-a pus să fac nişte citostatice post-operator. Acest lucru mi-a dat şanse să lupt cu aceste celule canceroase”, povestea Nataşa Raab.

Val Guțul, bărbatul care i-a stat 38 de ani alături, a murit de cancer la vezică

Natașa Raab l-a avut alături pe medicul Val Guțul. Cei doi au fost împreună 38 de ani. O boală nemiloasă, însă, i l-a răpit fulgerător, la vârsta de 66 de ani. Medicul decedase din cauza cancerului la vezică.

Comentarii Facebook