Peste 500 de sindicalisti de la Cartel Alfa au protestat in Piata Lucian Blaga din Cluj-Napoca VIDEO

 

500 de protestari, membri ai Cartel Alfa, s-au adunat in Piata Lucian Blaga din Cluj-Napoca la ora 12,00 pentru a protesta fata de taierea salariilor si Legea pensiilor. Alaturi de ei si zeci de politisti clujeni si militari trecuti in rezerva.

Sindicalistii au venit pregatiti pentru speech-uri cu statie de emisie, dar cand sa isi inceapa discursurile, microfonul nu mergea. Liderii de sindicat l-au acuzat pe directorul Casei de Cultura a Studentilor ca a primit comanda de la primarie sa nu le mai dea curent si le-a taiat intentionat microfonul. Asa ca sloganurille de nemultumire au fost indreptate spre primarul Sorin Apostu, presedintele Traian Basescu si premierul Emil Boc.


"Jos primarul!, Jos Basescu! " "Vinovat de situatia de genocid din tara, este Traian Basescu" sustin protestatarii.

Protestatarii le-au facut fiecaruia dintre parlamentarii de Cluj cate o parcarta in care le-au urat "de bine" si le-au "multumit ". pentru legile votate (vezi foto)

 

Pentru Daniel Buda:

"Eu, Daniel, parlamentar de Cluj, votand acesta lege a pensiilor, in cunostiinta de cauza v-am bagat pe toti in buda!"



Pentru Vasile Soporan:


"Vasile Filip Soporan , parlamentar social-democrat la candidatura, apoi, ...tradare...hop in caruta -" Alegatorule- eu Vasilica m-am suparat si nu-ti mai dau pensia!" "

Pentru Adrian Gurzau:


"Adrian Copil minune, tu ne faci iar de rusine, votezi legi si nu-ti dai seama, ca-ti bati joc de tata, mama"


Pentru Serban Radulescu
Serban , parlamentar, liberal, fost, viitor primar de Cluj, dar acum, tradator al pensionarilor si al pacientilor are el insusi nevoie de doctor"


Pentru Petru Calian
:

"Acest parlamentar rade de noi- "V-am tras-o fraierilor! pensia? , spune el, la 65 de ani cine apuca, cine nu, la pastele cailor!" "

Pentru Mihail Hardau
:


"Om batran si fara minte, fost ministru inainte si prefect, domnul Hardau cu lipici la tot cei- rau! Asta e domunul Hardau, a votat o lege trista, bunul simt nu mai exista!"

Comentarii Facebook