Numarul sindicalistilor protestatari din Cluj a ajuns la o mie! Dupa mitingul de la Casa de Cultura a Studentilor, au pichetat Prefectura- VIDEO

 

UPDATE ora 14,00: protestul sindicalistilor s-a incheiat. La aceasta ora se circula normal in zona Prefecturii Cluj

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Dupa ce au protestat in Piata Lucian Blaga din Cluj-Napoca, sindicalistii s-au deplasat pana la Pefectura. Aproape o mie de protestatari picheteaza la aceasta ora Prefectura Cluj.

 

"Du-te Basescu dupa Ceausescu", i-au urat sindicalistii la Cluj, presedintelui Traian Basescu.

 

"Dupa cum vedeti numarul fortelor de ordine de la acest protest este mai mare decat de obicei. Orice Guvern care isi mareste fortele de ordine se apropie de dictatura. Asa cum s-a intampat si in fata Casei de Cultura a Studentilor, unde ne-a fost taiat curentul si nu am mai putut folosi microfoanele", a declarat Olimpiu Tescar, reprezentant al Cartel Alfa.

 

La aceasta ora in fata prefecturii sunt aproximativ o mie de protestatari de la diverse sindicate, intre care  Opera Nationala din Cluj, primaria Dej, primaria Gherla, sindicatul militarilor aflati in rezerva, politisti. 

 

O delegatie a sindicalistilor a urcat in biroul prefectului de Cluj Florin Stamatian pentru a-i inamana un memoriu, pe care acesta sa il transmita mai departe Guvernului. 

Comentarii Facebook