Miercuri 24 Aprilie

47.000 de lei pentru pavarea curtii de la Clinica de Ortopedie din Cluj


Pavarea curtii de la Clinica de Ortopedie din Cluj-Napoca a costat 47.000 de lei, acuza consilierul local PNL Steluta Cataniciu.

"Curtea spitalului era amenajata, betonata, avea parcari nu cred ca era o necesitate achizitionarea acestor pavele. Pavelele in sine nu au un cost mare insa toate operatiunile de montare si manopera sunt extreme de costisitoare. Iata cum intelege PD-L sa faca politica: propune taierea pensiilor si a salariilor sustinand ca nu este o alta modalitate de salvare a economiei. Ar trebui sa renunte la achizitiile facute pentru clientele politica", a declarat Steluta Cataniciu.

Consilierul Local PNL a adaugat ca aceasta investitie nu era necesara in conditiile in care nu sunt bani pentru plata salariilor pentru medici si asistenti.

Managerul Spitalului Clinic de Urgenta "Octavian Fodor" din Cluj, Mihai Mlesnita, in subordinea caruia este Clinica de Ortopedie, a afirmat ca investitia de 47.000 de lei a fost facuta din fonduri de investitii, primiti de la Consiliul Judetean Cluj. Investitia este inclusa intr-un proiect mai amplu care vizeaza amplasarea de rampe de acces pentru pacienti si personalul medical.

Comentarii Facebook