Miercuri 17 Aprilie

11 muncitori de la Nokia, raniti intr-un accident produs pe Calea Turzii


11 muncitori de la Nokia au fost raniti intr-un accident produs sambata, 8 ianuarie, in jurul orei 6.00 dimineata pe Calea Turzii.

Soferul unui autoturism de teren, marca Toyota, urca pe Calea Turzii si, la intersectia cu strada Brasov, a pierdut controlul asupra volanului si a intrat pe contrasens lovind un microbuz care transporta muncitori de la fabrica Nokia.

 

"Soferul autoturismului de teren, care se pare ca era si cub influenta bauturilor alcoolice, a pierdut controlul volanului pe fondul vitezei si a intrat pe contrasens intr-un autobuz Nokia. 11 persoane au fost implicate in acest accident, muncitori la fabrica de la Jucu.Toti au fost dusi la spital pentru a primi ingrijiri medicale, dar nu se stie inca daca toti sunt in stare grava", a declarat pentru Stiri de Cluj Gina Pop, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj.


Barbatul care a produs accidentul are 23 de ani si a fost dus la spital pentru prelevarea de probe biologice, iar acum ete audiat de catre politisti.

 

 In urma verificarii cu etilotestul, poliţiştii au stabilit ca soferul avea o alcoolemie de 0.67 miligrame in aerul expirat.

 

Foto: Arhiva

Comentarii Facebook