Smecheri de Cluj! "Opriri de nesimtiti, pe avarii desigur", un nou film care demonstreaza cum se parcheaza in Cluj-Napoca - VIDEO si FOTO


Un nou film care demonstreaza cum se parcheaza in Cluj-Napoca circula pe internet. In imagini sunt prezentati patru soferi care si-au lasat masinile cu "nesimtire" pe strada si cu "avariile" pornite.

Primul incident a fost filmat pe Calea Dorobantilor, in apropiere de Biblioteca "Octavian Goga". O Dacie Papuc era lasata in strada de un sofer care probabil avea un comision de facut. Traficul a fost ingreunat si toti ceilalti conducatori auto au trebuit sa ocoloeasca autovehiculul.

Un Volkswagen incurca traficul pe strada Aurel Suciu si soferii trebuie sa se "strecoare" si sa depaseasca pe contrasens pentru a putea ajunge pe Calea Dorobantilor.

Un alt sofer incurca traficul pe strada Republicii la intersectia din Piata Lucian Blaga si toate masinile care vor sa vireze pe strada Napoca trebuie sa il ocoleasca.

Un alt VW incurca circulatia in Piata Stefan cel Mare, fiind lasat de sofer cu "avariile" pornite chiar in intersectia cu strada Ion I.C. Bratianu.

?

Video: YouTube

Comentarii Facebook