Tehnica ii tradeaza pe politistii comunitari! Noile imprimante mobile care emit chitante nu functioneaza pe ploaie - VIDEO


Imprimantele electronice mobile primite astazi de politistii comunitari din Cluj functioneaza cand vor. La inaugurarea sistemului, doua imprimante s-au "incapatanat" si nu au vrut sa porneasca, fiind nevoie de insistenta operatorilor pentru a le debloca. 

Reprezentantii primariei Cluj-Napoca au facut astazi o demonstratie in Piata Unirii pentru a arata cum functioneaza noile gadget -uri cu ajutorul carora politistii comunitari nu mai trebuie sa scrie procese verbale de contraventie, ci le scos la imprimanta legata la curea.

Cele doua dispozitive scoase din cutie pentru demonstratie s-au "impotmolit" si numai dupa o vreme buna si insistente repretate au scos pretioasele "chitante".

Concluzia oficialilor de la primarie a fost ca "rola de hartie din imprimanta trebuie asezata cat mai bine pentru ca altfel imprimanta se blocheaza".

Cele 18 PDA si imprimante mobile achizitionate de primarie costa 30.000 de lei. Pentru softurile folosite de aceste gadget -uri primaria a mai platit inca 27.000 de lei, iar costul total al acestei "distractii", care s-ar putea sa nu functioneze foarte bine, este de 67.000 de lei.

Comentarii Facebook