Un băiat de 6 ani cere ajutor pentru a trăi! Emanuel are nevoie de bani pentru tratament - FOTO


Emanuel Farcaș este un băiat dr 6 ani care a fost diagnosticat cu o formă gravă de cancer osos (osteosarcom). El are nevoie de bani pentru a se trata la Istanbul, la Spitalul Memorial Bahçelievler.

Povestea lui Emanuel

La 6 ani este complet nefiresc să îți trăiești copilăria pe un pat de spital, cu branule, cu medici și asistente mereu în jurul tău, cu injecții care te dor și cu părinți care abia reușesc să fie tari pentru tine. Din nefericire, nefirescul pare să-și facă tot mai mult loc în viețile noastre, chiar și ale celor mai mici dintre noi...

În luna septembrie a anului trecut, Emanuel Farcaș a fost diagnosticat cu osteosarcom, cea mai des întâlnită formă de tumoră malignă a osului. Pe lângă boala în sine, care cutremură orice persoană de pe planetă, părinții băiețelului au fost loviți și de șansele foarte puține de supraviețuire estimate de medicii români.

Adrian și Valentina nu au capitulat însă, ci cu toată puterea pe care au mai avut-o au mers înainte și au căutat o rază de speranță, pe care au găsit-o în Istanbul, la Spitalul Memorial Bahçelievler, specializat pe astfel de boli.

După două ședințe de chimioterapie, doctorul ortoped a decis să îi secționeze 18 cm din femur, după care oncologul a decis că mai e nevoie de alte 10 ședințe. După ce le va încheia și pe acestea, în luna iulie sau august e programată a doua operație, care are costul de 25.000€.

Cu 2.000 de lei lunar, cât câștigă Adrian ca zilier, și fără niciun venit din partea soției casnice, Valentina, e greu de închipuit de unde ar putea obține această familie 25.000€, și mai ales într-un timp atât de scurt. E clar că au nevoie disperată de ajutor financiar din exterior.

Dacă puteți, vă rugăm din suflet să îi ajutați pe acești oameni să-și salveze fiul de la moarte. Cancerul netratat la timp nu iartă pe nimeni, iar osteosarcomul este o formă agresivă a acestei maladii. Nu-l lăsați pe Emanuel să-și piardă viața din lipsă de bani! Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” îl poate salva. Fii alături de acest suflet nevinovat!

Cum puteți dona:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Emanuel Farcaș!

Comentarii Facebook