UMF Cluj a modernizat două amfiteatre emblematice. Rectorul Anca Buzoianu: Vrem să creștem nivelul serviciilor educaționale- FOTO


Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca a modernizat două amfiteatre emblematice, unde au fost pregătite mari nume ale medicinei. 

Modernizarea infrastructurii didactice este un obiectiv important în strategia de dezvoltare a universității noastre. Și în acest an, investim în lucrări de reabilitare și modernizare pentru a crește nivelul serviciilor educaționale prin utilizarea spațiilor didactice în condiții optime”, a precizat rectorul UMF Cluj, Anca Buzoianu.

În 6 martie, au fost inaugurate două amfiteatre emblematice ale universității clujene: Amfiteatrul CFR, care a primit denumirea de Amfiteatrul ”prof. dr. Marius Motocu” și Amfiteatrul Facultății de Medicină Dentară, de pe str. Moților 33.

În cadrul acestor proiecte, s-a extins instalația electrică, s-a înlocuit mobilierul existent, s-a realizat un nou sistem sistem de iluminat, s-a montat un sistem audio și de fonoizolare, precum și o tablă interactivă, s-a înlocuit tâmplăria și s-au montat jaluzele automate la ferestre.

330188181_758929755446764_1820202726866563204_n.jpg

Comentarii Facebook